Er HTC desire verdens bedste smartphone?

 
28-12-2010
HTC nyheder

Der er desværre ikke gives noget præcist svar. Vi har nu haft telefonen i over 1 mdr. og på nogle områder er den fantastisk, men på et helt afgørende områder er den en katastrofe.

Det helt store problem er batteri forbruget. Personlig synes jeg den er en skandale at man i 2010 kan sende en telefon på markedet med så ringe batteritid. Det er som om at der ingen teknologiske fremskridt er for batterier.

Det kan simpelthen ikke være rigtig, at man med moderat telefon brug, skal til at finde et opladningspunkt efter en halv dag. Og ikke nok med det, du bliver også nød til at rende rundt med en oplader. Der er simpelthen ikke godt nok HTC. I bør have meget mere fokus på det område.

Hvis du kan leve med det, så får du helt sikkert verdens bedste smartphone, med en størrelse skærm, der åbner for utrolig mange ting.

Udover den dårlige batteritid har vi ikke fundet andre vi vil klage over end at linsen på bagsiden stikker for meget ud. Det gør at den er svært at få ned i lommen og ikke mindst ud af lommen igen.

 
 
Find information om: guide mobiltelefon guide mobil mobilen mobilguide
(Hovedkategori: Nyheder)