Gode råd om valg af smartphone
For være smartphones så skal telefonen kunne mange forskellige ting. Man skal kunne surfe med den, læse emails, se kort, spille spil, tage billeder. Vores erfaring er da også, at formen er noget af det vigtigste for den gode smartphone, for er den for stor, så efterlades den smarte telefon på skrivebordet.

Skærmen

Opløsningen skal være på mindst 240 x 320 pixels, af hensyn til muligheden for at læse mails og dokumenter på den, og den skal gerne være trykfølsom. Hvis ikke den er trykfølsom, så skal den have et fuldt tastatur. Vær opmærksom på at surf på internettet er meget besværgeligt, hvis skærmen ikke er trykfølsom. Hvis du vælger en trykfølsom skærm, så skal du være opmærksom på hvor god den er. Der er stor forskel på hvor trykfølsom skærmene er, og hvor godt den registrer dit tryk.

Forbindelsen

Hvis du skal surfe fra den, så skal den kunne tage 3G. En del smartphones lanceres i dag med WiFi. Det er et batteridræn som vil noget, hvorfor det oftest er slukket. Men det kan samtidig hurtigt tjene sig hjem, når man skal online på de forskellige hotspots som efterhånder er mange steder.

GPS

GPS, som i iPhone, Nokias N95 og en række af HTCs modeller, er altid rar at have. Så kan du altid se hvor du er, og finde vej.

Kamera

En mobiltelefon kan ikke kaldes en smartphone uden kamera i. Mange kameraer kan stadig ikke leve op til de billeder som et kompakt kamera giver, men der sker meget på dett felt for tiden. Vær opmærksom på at der kan være meget stor forskel på kvaliteter i smartphones, så hvis det betyder meget for dig at tage gode billeder, så undersøg grundet hvor godt det indbyggede kamera er.

Styresystemet

De store spillere på markedet er her det Symbian, Microsofts Windows Mobile, OS og Android. Her er det nok smag og behag hvad man helst vil have. Symbian og Microsofts Windows Mobile har tidligere været de store spillere på markedet, men er blivet overhalet at OS, som er det styresystem iPhone bruge, og på det seneste også overhalet af android, som er stormet frem, ikke mindst pga. Google. Efter vores mening ligger fremtiden hos android.

Kategorier på sider:

HTC Mobiludstyr iPhone OS 4G Wi Fi Windows Mobile Symbian 3G Gode rd om valg af smartphone Mobilt bredbnd Android Market iPhone Apps Mobiltelefoni Smartphones Spar p datamngden Mobil & Tele Ovi Marked Kampagnetilbud Sikkerhed og smartphone Nokia Spar p strmmen Applikation Android Touchscreen App Store Bluetooth


 Du er her: Smartphone - Netannoncer Smartphone -