Ny opdatering til Windows-mobil gør den måske lige så god som Apples iOS

 
28-09-2011
Windows phone

Stor opdatering til Windows Phone gør at operativsystemet kan måle sig med Apple iOS og Android, lyder det fra anmelderne.

En af de store nyheder i Windows Phone 7.5, eller Mango, er muligheden for at have flere samtidige apps kørende på mobilen.

Microsoft har frigivet den længe ventede Mango-opdatering til Windows Phone. Opdateringen byder på over 500 nye funktioner, bla. understøttelse for dansk sprog og multitasking.

Gizmodo.com skriver, at selvom Windows Phone 7.5 endnu ikke er helt på højde med Apples iOS-operativsystem til iPhone, så vurderer han, at det er bedre end Android. Han skriver, at Windows Phone 7.5 er ‘anderledes og fremragende,’ men anbefaler at vente med at købe indtil nye mobiler, rammer butikshylderne.

Engadget.com skriver, at det er imponerende, at Microsoft har formået at lave en så stor opdatering på. ’Med mango har Windows Phone 7 endelig indhentet Android og iOS på stort set alle punkter, og har endda overhalet de to hvad gælder funktionalitet,’ lyder konklusionen.

 
 
Find information om: mobilen mobiltelefon guide guide mobil mobilguide
(Hovedkategori: Nyheder)