Samsung lancerer ny Windows Phone

 
26-09-2011
Samsung nyheder

Samsungs nye smartphone Omnia W er udstyret med Microsofts nye operativsystem Windows Phone 7.5 – også kaldet Mango, der indeholder over 500 nye funktioner. Omnia W er lille og smart og fungerer desuden som bærbart bredbånds-modem.

Microsofts nye operativsystem Windows Phone 7.5 – også kaldet Mango – indeholder over 500 nye funktioner til både hverdags- og arbejdsbrug. Fx kan du med Omnia W let holde styr på korrespondancen med venner og kolleger, da al kommunikation via e-mail, sms, mms eller sociale medier samles på ét og samme sted.

”Samsung Omnia W er en fantastisk gennemført mobiltelefon, som med den seneste Windows Phone 7.5 software har to enestående styrker; den har en meget enkel opbygning, og alle de vigtigste mailstandarder er understøttet. Du får nemt overblik over de vigtigste funktioner og har let tilgang til de funktioner, du bruger dagligt,” siger Søren Karmdal, salgschef for Samsung Danmarks telekom-division.

En god nyhed for særligt virksomheder og organisationer er, at Omnia W kan sikre krypterede e-mails, der ikke kan videresendes eller læses på andre telefoner. Windows Phone 7.5 er integreret med Microsoft Office, hvilket betyder, at du får fuld kontrol over din e-mail og kalender i Outlook og kan åbne, skrive, redigere og gemme dokumenter i Word, Excel og PowerPoint.

I Omnia W findes også en indbygget bærbar router, der deler mobilens indbyggede mobile bredbånd via WiFi. Så uanset om du er på køretur med børnene, er med familien i sommerhus eller sidder i lufthavnen med kollegaerne, kan I få forbindelse til internettet med Omnia W’s WiFi ved at søge efter trådløse netværk på din mobil. Du kan også se billeder, høre musik eller se film, der er gemt på hjemmets eller arbejdets interne netværk, direkte på din Omnia W via Samsung Allshare og DLNA.

”Hertil kommer en masse andre programmer, som er klar til brug på Omnia W fra starten. Især Xbox LIVE spillefunktionen, hvor du kan spille onlinespil med vennerne glæder og imponerer,” uddyber Søren Karmdal.

Mindre og hurtigere touchmobil i fuld dansk version
I forhold til forgængeren, Omnia 7, der blev lanceret for et år siden, er den nye Omnia W både mindre og hurtigere. På den 3,7 tommer store og klare Super AMOLED skærm vises mobilens store farvestærke paneler, hvor både menu, tastatur, ordbog og indstillinger nu er på dansk. Omnia W er udvendigt holdt i et metal chassis og ligger med sin afrundede bagside godt i hånden. Indvendigt har Omnia W fået endnu mere kraft i form af en hurtigarbejdende 1,4 gigahertz processor og en downloadhastighed på ca. 14 megabit pr. sekund, hvilket gør navigationen let og smidig.

Fakta: Omnia W er en smart touchmobil med en 3,7 tommer stor Super AMOLED skærm (800x480 pixels). Operativsystemet Windows Phone 7.5 (Mango). Single-Core processor på 1,4 gigahertz. Adgang til filer på det interne netværk via AllShare via DLNS, udstyret med nyhedsapplikationen Now v2.0, Xbox live, videosamtale, og GPS. Otte gigabyte hukommelse, WiFi 802.11b/g/n, bluetooth 2.1 og USB 2.0. Batteriet er på 1500 mAh. Måler: 115, 9 x 58,8 x 10,9 mm., 115,3 gram. Mobilt bredbånd med mulighed for HSPA + 900/2100 op til 14,4 megabit per sekund, EDGE/GPRS 850/900/1800/1900. Fem megapixels kamera med autofokus og LED-blitz. I butikkerne til november. Vejledende udsalgspris ved lancering 2. 600 kroner.

 
 
Find information om: guide mobilguide guide mobiltelefon mobil mobilen
(Hovedkategori: Nyheder)