Sikkerhed og smartphone
Der er gode grunde til at passe på sin smartphone. Dels er den dyr og dels har du sikkert en masse data på den, som du ikke vil have andre skal se. Her er en række gode råd om hvordan du sikre din smartphone

1) Pas på din mobil
Husk, at den er personlig, og lad være med at lade alle mulige sidde og rode med den. Lad i det hele taget være med at lade den ligge og rode. Pas på den, som du passer på dine nøgler.

2) Husk kode
Sæt en kode på, så en ubuden gæst ikke kan nå ind til dine oplysninger.

3) Vigtige data
Har du bankoplysninger eller andre vigtige ting gemt på din telefon, så lad være med at gøre dem for let tilgængelige for tyven.

4) Mobil tjenester
Mange mobilselskaber udbyder en tjeneste, så du lynhurtigt kan gå ind og slette alle oplysninger på mobilen trådløst, hvis du mister den. Tjek, om også dit mobilselskab har den service.

5) Sikr dig mobilens IMEI-nummer
Det er et unikt nummer, der sidder på alle telefoner. Har du det, kan du ringe til dit telefonselskab, som omgående kan spærre din telefon i hele Europa.

Kategorier på sider:

Android Wi Fi App Store Applikation Windows Mobile Android Market Nokia Kampagnetilbud HTC iPhone Mobiludstyr Mobiltelefoni Sikkerhed og smartphone Touchscreen 3G Smartphones iPhone OS Bluetooth Mobilt bredbnd Spar p strmmen Ovi Marked 4G Apps Symbian Spar p datamngden Gode rd om valg af smartphone Mobil & Tele


 Du er her: Smartphone - Netannoncer Smartphone -