Spar på strømmen
Smartphones kan en masse ting og har store skærme, men det betyder også at de sluger meget strøm, og derved løber tør for batteri. Her er par tips til at forlænge livet.

1) Ned med lyset
Alt for mange mobilbrugere har alt for meget knald på lyset i deres mobiler. Jo mørkere omgivelser, man befinder sig, jo mindre lys har man brug for. Og lys er en af de ting som bruger meget batteri. Enkelte mobiler har dog de nyere OLED-displays, som er væsentlig mindre energiforbrugende, men OLED-skærme er endnu ikke almindelige i smartphones.

2) Slå net fra
Bluetooht og trådløst internet kræver strøm. Men det kræver også store mængder strøm, at have det slået til, når der hverken er bluetooth-enheder eller trådløse net i nærheden. Så står mobiltelefonen nemlig konstant og leder efter signaler. Både bluetooth og Wifi er generelt energislugere, derfor er der meget at hente ved at bruge et headset med ledning i stedet.

3) Drop 3G
Hvis du kan leve med, at data via mobilen går lidt langsommere, er der stort at spare hvis man slår 3G fra. Dermed slår telefonen tilbage til det ældre GSM-net. Der er ingen forskel på samtalekvaliteten, men data bliver lidt langsommmere.

4) Drop push-mail
Datatransmission via mobilen trækker altid tænder ud, og derfor vil du gerne transmittere så lidt data som muligt. Derfor kan mail være et problem, især hvis man har push-mail slået til. I så fald står mobilen nemlig konstant og holder en dataforbindelse åben, og det bruger batteri. Slå derfor automatisk tjek af mail fra, hvis du vil spare på batteriet.

5) Drop Flash
Animationer på nettet er ofte programmeret i Flash, og Flash er energikrævende. Hvis du vil spare energi, så skal du derfor slå Flash fra.

6) Hent en App
På nettet findes der programmer, der kan hjælpe med at overvåge batteriforbruget. På den måde kan se se hvad dit strømforbrug går til. Til Android findes for eksempel det roste Locale, der kan sættes til at slå wifi, bluetooth og mails fra, når telefonen er ved at løbe tør.

7) Skift batteri
Jo flere gange dit batteri har været opladet, jo dårligere er det. Det kan derfor være en god ide at skifte til et nyt batteri.

Kategorier på sider:

Mobiludstyr Kampagnetilbud Applikation iPhone Bluetooth App Store Touchscreen Smartphones Ovi Marked Apps iPhone OS Spar p datamngden Mobil & Tele Nokia Android Market Mobilt bredbnd 3G Windows Mobile Sikkerhed og smartphone Symbian Wi Fi Spar p strmmen Mobiltelefoni 4G Gode rd om valg af smartphone Android HTC


 Du er her: Smartphone - Netannoncer Smartphone -